György Birtok
Szórakozás és Kikapcsolódás

A hétköznapi ügyes-bajos élettől egy kicsit elvonulva, a természet frissítő energiáitól megújulva pihenni… reggelente madárcsicsergésre ébredni, majd hűsölni a tóparton. Ezt az élményt, ezt az érzést szeretnénk átadni vendégeinknek a György Birtokon.

A birtok Budapest belvárosától nagyjából 40 km-re, a magyarországi horgásztavak oázisában található.
A 3 hektárnyi gyönyörű füves terület hatalmas, hűsítő árnyékot nyújtó fákkal és egy több mint 10 hektár területnyi saját tóval várja a vendégeket. A tó vize tavasztól őszig kellemes hőmérsékletű. Kis mérete miatt hamar melegszik és lassan hűl le, így maximálisan ideális a fürdőzésre.

A tó egy része horgászásra kijelölt hely, ahol a horgászok nappal és éjszaka egyaránt kedvükre pecázhatnak.
A tó másik része fürdőzésre alkalmas, sekély vízpartot biztosít a biztonságos, kellemes strandoláshoz.

horgásztó

A Birtokra belépve úgy érzi magát az ember, mintha megállt volna az idő, és egy valóságos kis földi paradicsomba csöppent volna. Minden egyes itt töltött perccel egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz, a problémák egyre távolibbnak tűnnek és elárasztja a békesség, a nyugalom. A gyönyörű füves területen sétálva, hol egy különleges madár énekére lehetünk figyelmesek, hol pedig épp egy béka ugrándozik a tóban. A természetesség, a békesség és a harmónia köszön ránk a birtok minden egyes szegletéből.

A birtokon kedves kis faházak szolgálnak szálláshelyül, melyek egy kényelmes hálószobával (benne kétszemélyes franciaággyal) és saját mosdóhelyiséggel vannak felszerelve. Gondtalan, kényelmes pihenést tesznek lehetővé.

A faházak mellett jól felszerelt apartmanok is foglalhatók, valamint sátorozásra is van lehetőség.

A birtok ideális helyszínül szolgál mindazoknak, akik pihenésre, kikapcsolódásra vágynak, valamint rendezvényhelyszín gyanánt is tökéletes. Céges, vagy családi rendezvényekhez, esküvőkhöz tágas vendéglőnk és teraszunk is ideális adottságokkal rendelkezik.

Vendégeink nálunk tartózkodásuk ideje alatt birtok egész területét használhatják. Ha kedvük van fürdőznek egyet, beülhetnek a kis pub-ként funkcionáló épületünkbe, ahol elfogyaszthatnak egy hűsítő fröccsöt, vagy félrevonulhatnak a birtok egy csendes szegletébe, ahol egy üveg finom bor társaságában piknikezhetnek.

A birtok családi pihenésekhez is ideális. A hatalmas, pázsitos, vadvirágos területen a legkisebbek kedvükre kerékpározhatnak, labdázhatnak. A tó sekély vizű partszakasza pedig számukra is ideális helyet nyújt a fürdőzéshez.

A birtokon minden korosztály megtalálhatja a számára legkellemesebb kikapcsolódási formát.

Folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várjuk a horgászni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

Látogasson el hozzánk és frissüljön fel a végtelen természet háborítatlan nyugalmában, akár egyetlen napra is.