Élményekben gazdag

Horgászat

A György Birtok egy 13 hektárnyi, gyönyörű, pázsitos, hűs árnyékot nyújtó fás terület, melyen egy több mint 10 hektáros, halakban gazdag horgásztó is megpihen.

A tó vize javarészt egészen sekély, jellemzően lassan mélyülő. A víztömeg maximum mélysége többségében 2-3 méter. A tó egyes részei azonban, nagyjából 12000 m²-nyi területen akár a 6-10 méter mélységet is elérhetik. Hogy éljünk a tó egyedülálló adottságaival, a sekélyebb partszakaszt fürdőzésre szolgáló területként használjuk. Mélyebb partszakaszát, melyet egy kisebb félsziget különít el a sekélyebb víztömegtől (és tesz idillien elszigetelt, zavartalanul csendes területté), a sport- és hobbihorgászok számára ajánljuk.

horgászat
horgásztó

A patkó formában elhelyezkedő tó vizében a Magyarországon őshonos halfajták gazdagon megtalálhatók: ponty, harcsa, csuka, keszeg, kárász és amur egyaránt horogra akasztható.

Nálunk a sporthorgászok és a hobbi horgászok egyaránt megtalálhatják számításaikat. Ha pusztán sportcéllal horgászik, a kifogott halat visszaengedheti a tóba, de térítés ellenében akár haza is viheti, illetve amennyiben több napon át tartózkodik nálunk, akár a helyszínen egy kellemes sütögetés, vagy bográcsozás keretében barátai, családja társaságában el is fogyaszthatja zsákmányát.

Horgásztó faházzal

A György Birtokon a horgászat nem csak garantált sikerélménnyel jár, de egyben komfortos is.
Törekedtünk arra, hogy a tó partjának kialakítása során a horgászok valamennyi igényét figyelembe vegyük. Ennek megfelelően horgászaink kedvező áron használhatják birtokon belüli parkolónkat, valamint kihelyezett padokkal és esőbeállókkal szolgáljuk kényelmüket.

Sőt!

Mivel mi magunk is nagyon jól tudjuk, hogy horgászás közben kevés dolog esik jobban, mint egy frissítő hűs ital, ezért a Birtokon egy kis büfé is a vendégek rendelkezésére áll. Ha meginna egy frissítő sört, egy finom kávét, esetleg elfogyasztana egy kis rágcsálnivalót, Büfénkben mindent megtalál.
Ha pedig a rágcsálnivalóknál többre vágyik, tóparti Vendéglőnkben friss ételekkel várjuk.

horgász pihenő
horgásztó esőbeálló
horgásztó faházzal

Foglaljon Szállást

3 szállásopcióval várjuk!
RÉSZLETEK
éjszakai horgászat

Házirendünk

Ismerje meg horgász szabályzatunkat!
RÉSZLETEK

Ne hagyja otthon családját sem!

Igyekszünk arra motiválni horgászainkat, hogy bátran hozzák magukkal családjukat. A György Birtok hatalmas füves, fás, tóparti területén a család minden tagja találhat maga számára kellemes elfoglaltságot, legyen szó labdázásról, szabadtéri játékokról, pihenésről, vagy akár strandolásról.

Horgászaink és kedves családjuk, barátaik számára előzetes foglalás útján szállást is tudunk biztosítani. Ehhez kedves kis faház apartmanjaink, barátságos szobáink és sátorhelyeink szolgálnak lehetőségül.

Térítésmentesen használható tűzrakó helyeinken a frissen fogott zsákmányt közösen főzhetik, vagy süthetik meg, ami egészen biztosan nagy élmény lesz a család, a baráti társaság valamennyi tagja számára.

Sok szeretettel és legalább annyi hallal várjuk Önt és kedves családját, barátait birtokunkon!

HORGÁSZJEGYEINK A HELYSZÍNEN MEGVÁLTHATÓK

Áraink

Nappali jegy

2500Ft
  • 07:00 – 18:00

Éjszakai jegy

3000Ft
  • 18:00 – 6:00