Tóparti esküvő

Tökéletes, meghitt esküvőről ábrándozol? Távol a főváros minden zajától, nyugodt, csendes, idilli környezetben?

Mit szólnál egy hatalmas, tóparti birtokhoz, ami kellő közelségben van a fővároshoz ahhoz, hogy a rokonaitok, barátaitok könnyedén és kényelmesen megközelíthessék, a kapukon belépve vendégeitek mégis úgy érezhetik magukat, mintha egy távoli, eldugott kis paradicsomba érkeztek volna.

2020 esküvői trendje a természetesség köré épül. Tovább hódít a vintage, a rusztikus esküvői helyszínek, a vidéki könnyed elegancia. Mindennek tökéletes otthont nyújt a György Birtok.

A több mint 13 hektáros, saját, romantikus hangulatot keltő tóval, mezei virágokkal, gyönyörű pázsittal rendelkező birtok ideális a szabadtéri esküvői szertartás, a kreatív fotózás és az ünnepi vacsora, lakodalom számára egyaránt.

tóparti esküvői helyszín
szabadtéri esküvői helyszín
tóparti esküvő

Tóparti esküvő, ahogyan megálmodtátok

Romantikus tóparti vendéglőnk 70 fő befogadására képes. Varázslatos tóparti panorámával és tökéletes felszereltséggel áll rendelkezésetekre a nagy napon. Stílusát tekintve a vidéki romantikus, vintage és rusztikus stílus elegyét képviseli. A hatalmas belmagasság, a mennyezetet ékesítő gerendák különleges hangulatot kölcsönöznek a teremnek. A belmagasságnak köszönhetően a gerendák kreatívan dekorálhatók.

Az egyszerű, természetes hatást keltő Vendéglőben épp olyan jól mutatnak a színes lufik és lampionok, mint a csipke terítők és a gyertyák, így legyen a stílusotok bohém, vagy elegáns a Vendéglő maximálisan ízlésetekhez igazítható.

Vendéglőnk személyzete az esküvőtök napján minden erejével azon lesz, hogy benneteket és vendégeiteket tökéletes kiszolgálásban részesítse.

Az ünnepi vacsora során előzetes egyeztetés alapján összeállított menüsort szolgálunk fel.

Szabadtéri esküvői helyszín a szertartáshoz

Mindig is arról ábrándoztál, hogy idilli környezetben, a szabad ég alatt mondhasd ki a boldogító igent?
Képzeld el, ahogyan egy gyönyörű pázsit fedte, lassan emelkedő domboldalon sétálsz végig a vendégek között kialakított kis ösvényen. Lábad alatt vörös szőnyeg, a domb két oldalán pedig finoman verődik vissza a napfény a nyugalmat árasztó tó felszínéről. Egy kósza szellő lágyan meglebbenti a menyasszonyi fátylat. A domb tetején pedig ott vár kedvesed, örömtől csillogó tekintettel.

Ilyen egy szabadtéri esküvői szertartás a György Birtokon.

A Birtokon egy enyhén magasodó domboldali tisztás nyújt meseszerű esküvői helyszínt a polgári szertartás számára, a tetején gyönyörű tóparti panorámával. A szabadtéri szertartás egyik legnagyobb előnye, hogy (szó szerint :) ) nincsenek falak, amik korlátoznának elképzeléseitek megvalósításában. A dekorációt, az ültetést, a bevonulást illetően fantáziátok szabadon szárnyalhat.

Felállíthatunk egy boldogságkaput, érkezhettek a szertartásra lóháton, vagy akár kis hintóval.
Birtokunkon minden adott, hogy tökéletesen megvalósítsuk elképzeléseiteket.

A szabadtéri esküvői helyszín további nagy előnye, hogy nem kell nagy összegeket áldozni a dekorációra, néhány apróbb, szolidabb kiegészítő is tökéletesen ünnepélyessé teszi az önmagában is varázslatos környezetet.

vízparti esküvői helyszín
vízparti esküvői helyszínek

Esküvői helyszín szállással

A távolabbról érkező vendégek elszállásolása mindig fontos kérdés az esküvőszervezés során. Azoknak azonban, akik nálunk ünneplik a nagy napot, nincs gondjuk ezzel. A Birtokon 8 kedves, kényelmes kis faház és négy különálló, saját fürdőszobával rendelkező szoba áll szállóvendégeitek rendelkezésére.

A 8 faházban összesen 24 fő számára tudunk helyet biztosítani, míg a szobákban 10 főt tudunk elszállásolni kétszemélyes franciaágyakon, így összesen 34 fő számára tudunk szállást biztosítani. A kalandvágyóbb vendégek számára pedig akár sátorozási lehetőséget is tudunk kínálni.

Miért lehet tökéletes esküvői helyszín számotokra a György Birtok?

  • Tudjuk, hogy az esküvőszervezés során mennyi olyan plusz költség merülhet fel, amire az ifjú pár a tervezés során nem is számított. Éppen ezért, nálunk nincs kötelező italcsomag, nincs dugódíj és a behozott süteményekért sem számítunk fel extra költséget.
    Természetesen, ha szeretnétek, nagyon szívesen segítünk a sütemények és italok beszerzésében, illetve minden egyébben, amire csak szükségetek lehet ahhoz, hogy a nagy nap igazán tökéletes legyen.

  • A Birtok Budapest belvárosától mindössze 40 kilométernyire helyezkedik el. Autóval kényelmesen és gyorsan megközelíthető.

  • Vendégeitek számára igény esetén szállást is tudunk biztosítani, ami nagy könnyebbséget jelenthet a távolabbról érkező, illetve kisgyermekes vendégeitek számára.

  • A Birtokon belül, zárt parkolót tudunk biztosítani számotokra és vendégeitek részére egyaránt.

  • Nincs is annál szebb dekoráció, mint mikor a birtokot körülölelő tó felszínén megcsillannak a nap utolsó fényei, így egyéb dekorációs elemre csak minimálisan lesz szükségetek ahhoz, hogy megteremtsétek a tökéletes ünnepi hangulatot. Igény esetén dekorációs elemeket is tudunk biztosítani számotokra, így könnyítve meg a szervezést.

  • A gyönyörű tóparti környezet a fotózáshoz is elsőosztályú helyszínül szolgál, így nem kell az esküvő napján órákra magukra hagynotok vendégeiteket ahhoz, hogy elkészítsétek kreatív fotóitokat.

  • Nálunk nincsenek rejtett költségek, esküvőtök előtt mindent tisztázunk, mindent igényeitekre szabunk, így a tervezés velünk igazán egyszerű.

  • Vendégeinkhez mindig rendkívüli rugalmassággal igyekszünk alkalmazkodni. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy valamennyi kívánságotokat teljesíteni tudjuk a nagy napon!

A György Birtokon minden adott egy felejthetetlen élmény megvalósításához!

Birtokunkon K&H, OTP és MKB Szép Kártyákat is elfogadunk, vendéglátás, szabadidő és szállás alszámlákról egyaránt.
A Szép Kártya használható nálunk: rendezvények, esküvők, horgászat, szállás és egyéb szolgáltatásaink igénybevételére.

Közeledik az esküvőtök?

Kérj ingyenes árajánlatot és kezdjük meg életetek legszebb napjának szervezését!SzálláslehetőségPolgári esküvő tartásaEsküvői menüsor és Italcsomag