PRIVÁT ÉS CÉGES

Rendezvényhelyszín

A György Birtok különleges adottságainak és megannyi szabadtéri, valamint fedett helyszínének köszönhetően ideális különféle céges, iskolai és privát rendezvények megszervezéséhez.

Ez a 13 hektárnyi kis éden Budapesttől mindössze alig 30 percnyi távolságra helyezkedik el. Mesebeli környezettel, szabadtéri programlehetőségekkel, étkezési lehetőséggel és szállásajánlatokkal várjuk!

Pihenésre és horgászatra egyaránt ideális tavunk, hatalmas pázsitos területeink, illetve különböző méretű fedett, fűthető belső tereink, szállásopcióinkkal kiegészítve rendkívül sokoldalú helyszínt biztosítanak a legkülönfélébb rendezvények számára:

  • tóparti esküvő
  • családi összejövetel
  • baráti bográcsozás
  • céges csapatépítő rendezvények
  • iskolai rendezvények
  • gyermektáborok
  • edzőtáborok
rendezvényhelyszín Pest megye

Céges rendezvények

Olyan rendezvényhelyszínt keresel, ahol munkatársaiddal, ügyfeleiddel kellemes légkörben ejthetitek meg a hivatalos, vagy akár kevésbé formális összejöveteleteket? Nyűgözd le a kollégákat és ezúttal tartsátok rendezvényeteket a nyüzsgő belvárostól barátságosabb, természetközeli helyen, ahol az autók zaját madárcsicsergés váltja fel. A György Birtok Vendéglője ideális helyszínül szolgálhat a legkülönfélébb céges rendezvények szervezésére. Lehet szó konferenciáról, céges üzleti ebédről, vagy vacsoráról, évértékelő rendezvényről, csapatépítő rendezvényről, karácsonyi mulatságról. Vendéglőnk berendezését és dekorálást aszerint alakítjuk ki számotokra, hogy mennyire formális, vagy kötetlen rendezvényt terveztek nálunk tartani. Amennyiben csapatépítőre érkeznétek hozzánk, úgy a Birtok adta szabadtéri lehetőségeket is nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe. A 13 hektáros területen különböző akadályversenyek, csapatépítő játékok, kincskereső játékok szervezésére is lehetőségetek nyílik.

céges rendezvények

Baráti, Családi rendezvények

A György Birtok barátságos, természetközeli hangulata és tágas terei ideális helyszínt biztosítanak bármely családi rendezvény számára. Lehet szó születésnapról, névnapról, évforduló ünnepléséről, esküvőről, keresztelőről, vagy akár csak egy különösebb apropó nélküli összejövetelről, nálunk minden adott, hogy felszabadultan, otthonosan érezzétek magatokat. A Vendéglő berendezése és dekorálása rugalmasan alakítható, így az ünnepi ebéd, vagy vacsora mellett akár játék- vagy táncteret is könnyedén ki tudunk alakítani számotokra. A hatalmas zöld pázsitos birtokon pedig a legkisebbek is kedvükre labdázhatnak, vagy kerékpározhatnak, miközben a felnőttek beszélgetnek, vagy éppen mulatnak. A Birtok különleges adottságainak köszönhetően rendezvényetek keretében akár kalandvágyatoknak is hódolhattok, és horgászattal, és bográcsozással is múlathatjátok az időt. Ha pedig úgy tartja kedvetek, akár meg is szállhattok nálunk, kényelmes szobáink vagy fa házikóink egyikében. Ha így döntenétek, igény esetén másnap egy közös reggeli mellett köszönhettek el vendégeitektől. Maximális odafigyeléssel és barátságos vendéglátással várunk benneteket!

Esküvő a Birtokon

A György Birtokon minden feltétel adott egy gyönyörű, tóparti esküvő megszervezéséhez. A birtok különleges adottságainak köszönhetően, nem csak az esküvő utáni ünnepi vacsorát, vagy lakodalmat tarthatjátok nálunk, hanem szabadtéri szertartásra is csodás helyszínt tudunk biztosítani. Emellett szálláslehetőséggel tudjuk még kényelmesebbé tenni a szervezést, nem mellesleg pedig a tó partján akár kreatív esküvői fotózásotoknak is helyszínt találhattok.

esküvői rendezvény helyszín
gyermek tábor helyszín

Iskolai rendezvények, gyermek-, vagy felnőtt táborok

A tó és az azt körülölelő hatalmas zöld terület megannyi izgalmas, és kreatív módon felhasználható. Így például remek lehetőséget teremthet különböző iskolai rendezvények, gyermek- és felnőtt táborok helyszíneként. A birtok kialakítása ideális lehet különböző sporttevékenységekhez, így például edzésekhez, kerékpározáshoz, jógához, szabadtéri játékokhoz, horgászathoz egyaránt. Sőt, kollégáink a környéken történő különböző gyalog túrák, kerékpáros kirándulások megszervezésében is tudnak segédkezni. A birtokon több fedett helyiség is rendelkezésre áll, melyek vendégeink számára szabadon használhatók: kézműveskedésre, worksopokra, közös filmezésre, pihenésre, uzsonnázásra, egyéb foglalkozásokra egyaránt. Az egy- vagy több napos rendezvények során étkezési lehetőséget tudunk biztosítani tóparti Vendéglőnkben, de akár bogrács- és tűzrakóhelyeink is használhatók, szalonnasütésre, pillecukor sütésre.

Ami pedig a szállást illeti, lehetőség van közvetlenül a tó partján történő sátorozásra is, de kényelmes szobáink, vagy faház apartmanjaink is foglalhatók.

Bővebb információért kérd árajánlatunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös szervezést!

Egyedülálló helyszíni adottságok

Helyszíneink befogadóképessége

Amennyiben szabadtéri rendezvényt tervez, legyen ez egy hatalmas családi tóparti piknik, egy iskolai gyereknap, vagy céges csapatépítő horgászat, úgy akár 200-an is kényelmesen elférnek tereinken.

A rendezvénytermünk, vendéglőnk kapacitása 80 főig terjed. A tóparti panorámás épület tökéletes családi, vagy akár exkluzív alkalmak ünneplésére egyaránt. Ha pedig több napra érkeznek hozzánk, itt fogyaszthatják majd el reggelijüket, ebédjüket.

A Birtokon emellett több kisebb fedett épület és terasz is rendelkezésre áll, melyek szintén ideálisak ünneplésekre, foglalkozásokhoz, családi, baráti összejövetelekhez.

rendezvényhelyszín pest megye
tóparti rendezvényhelyszín
rendezvényhelyszínek

Fedett szálláslehetőségeinken összesen 36 főt tudunk elszállásolni. Emellett a Birtokon 40 sátorhely kihelyezésére van lehetőség, ami kitűnő, kalandos gyermektáborozásra ad lehetőséget.

A György Birtok lehetőséget teremt a tökéletes kikapcsolódásra, távol a rohanó mindennapoktól.

Ahogy közeledik autója a György Birtok felé, úgy halkul el háta mögött a nyüzsgő város minden zaja. A kapun belépve madárcsicsergés fogadja, ami tökéletesen egészíti ki a napsütésben szikrázó tópart és a zöld pázsit nyújtotta látványt. Birtokunk, egyedülálló hangulatával számos programlehetőségével a környék meghatározó szabadidős központjává, rendezvényhelyszínévé vált.

Bármely típusú rendezvényt tervezne, munkatársaink készséges segítségére minden esetben számíthat.

Látogasson ki hozzánk munkatársaival, barátaival, családjával, hozza el hozzánk osztályát és töltsenek el együtt egy frissítő hétvégét a természet közelségében!

Birtokunkon K&H, OTP és MKB Szép Kártyákat is elfogadunk, vendéglátás, szabadidő és szállás alszámlákról egyaránt.
A Szép Kártya használható nálunk: rendezvények, esküvők, horgászat, szállás és egyéb szolgáltatásaink igénybevételére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat!


NemIgen