PRIVÁT ÉS CÉGES

Rendezvényhelyszín

A György Birtok különleges adottságainak és megannyi szabadtéri, valamint fedett helyszínének köszönhetően ideális különféle céges, iskolai és privát rendezvények megszervezéséhez.

Ez a 13 hektárnyi kis éden Budapesttől mindössze alig 30 percnyi távolságra helyezkedik el. Mesebeli környezettel, szabadtéri programlehetőségekkel, étkezési lehetőséggel és szállásajánlatokkal várjuk!

Fürdőzésre és horgászatra egyaránt ideális tavunk, hatalmas pázsitos területeink, illetve különböző méretű fedett, fűthető belső tereink, szállásopcióinkkal kiegészítve rendkívül sokoldalú helyszínt biztosítanak a legkülönfélébb rendezvények számára:

  • tóparti esküvő
  • családi összejövetel
  • baráti bográcsozás
  • céges csapatépítő rendezvények
  • iskolai rendezvények
  • gyermektáborok
  • edzőtáborok

Helyszíneink befogadóképessége:

Amennyiben szabadtéri rendezvényt tervez, legyen ez egy hatalmas családi tóparti piknik, egy iskolai gyereknap, vagy céges csapatépítő horgászat, úgy akár 200-an is kényelmesen elférnek tereinken.

A rendezvénytermünk, vendéglőnk kapacitása 80 főig terjed. A tóparti panorámás épület tökéletes családi, vagy akár exkluzív alkalmak ünneplésére egyaránt. Ha pedig több napra érkeznek hozzánk, itt fogyaszthatják majd el reggelijüket, ebédjüket.

A Birtokon emellett több kisebb fedett épület és terasz is rendelkezésre áll, melyek szintén ideálisak ünneplésekre, foglalkozásokhoz, családi, baráti összejövetelekhez.

rendezvényhelyszín pest megye
tóparti rendezvényhelyszín
rendezvényhelyszínek

Fedett szálláslehetőségeinken összesen 28 főt tudunk elszállásolni, plusz pótágyak segítségével nagyjából további 10 fő elhelyezésére van lehetőségünk. Emellett a Birtokon 40 sátorhely kihelyezésére van lehetőség, ami kitűnő, kalandos gyermektáborozásra ad lehetőséget.

A György Birtok lehetőséget teremt a tökéletes kikapcsolódásra, távol a rohanó mindennapoktól.

Ahogy közeledik autója a György Birtok felé, úgy halkul el háta mögött a nyüzsgő város minden zaja. A kapun belépve madárcsicsergés fogadja, ami tökéletesen egészíti ki a napsütésben szikrázó tópart és a zöld pázsit nyújtotta látványt. Birtokunk, egyedülálló hangulatával számos programlehetőségével a környék meghatározó szabadidős központjává, rendezvényhelyszínévé vált.

Bármely típusú rendezvényt tervezne, munkatársaink készséges segítségére minden esetben számíthat.

Látogasson ki hozzánk munkatársaival, barátaival, családjával, hozza el hozzánk osztályát és töltsenek el együtt egy frissítő hétvégét a természet közelségében!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat!


NemIgen