Életed egyik legszebb percein vagy túl – megkérték a kezed / már jegyben jársz – és most előtted életed Nagy Napja? Boldogan készülsz az esküvődre, de közben egyre jobban érzed a súlyát is? Nem csoda, hiszen ujjainkon megszámlálható, hány hasonlóan lényeges, sorsfordító és örökké emlékezetes esemény van az ember életében. Az esküvő az egyik, ami ezek közé tartozik, így ha egy kicsit tartasz tőle, ne aggódj, ez teljesen normális, hiszen elég sok akadályt kell legyőzni, hogy pároddal elérj a Nagy Nap végére!

Az elején biztosan rengeteg megválaszolatlan kérdésed van, tele lehetsz aggályokkal. Nem célunk, hogy ebben a bizonytalanságban tartsunk, így gyorsan rá is térünk cikkünk témájára, mellyel reméljük, rengeteg segítséget tudunk nyújtani. Összefoglaljuk Neked, hogy miért is jó, ha a Nagy Nap előtt elmentek és körbenéztek egy esküvői kiállításon. Részletezzük, hogy miket láthattok, kikkel találkozhattok és mennyiféle információhoz juthattok, ha ellátogattok egy ilyen eseményre. A tervezés az egyik alapvető feltétele annak, hogy egy igazán klassz esküvőd legyen, egy esküvői kiállítás pedig remek alkalom arra, hogy számtalan ötlettel térj haza. Nézzük mi is zajlik egy ilyen kiállításon, miért is éri meg elmenni!

esküvő kiállítás 2020

Menyasszony és vőlegény ruhák

Ha még tanácstalan vagy a fent említett ruhák kiválasztása kapcsán vagy kinéztél már egy fazont, de szívesen megnéznéd élőben, ráadásul úgy, hogy fel is próbálhatod, akkor itt a helyed. Külön pont, hogy a különböző szalonokkal ellentétben itt nem tukmálják rá az emberre a ruhát, de természetesen helyben is meg lehet vásárolni, ha beleszerettél valamelyikbe. Még az is elképzelhető hogy a kinézett darabhoz épp valamilyen, a kiállításnak köszönhető akció révén, kedvezményes áron juthatsz hozzá! Arra készülj, hogy annyi időd nem lesz válogatni, mint egy esküvői ruhaszalonba, mert biztosan sokan lesznek és kevés lesz a próba fülke, de ötleteket gyűjteni igazán megéri. Ezen kívül nem kell időt töltened azzal, hogy a város különböző pontjain lévő szalonokba eljuss, itt elég sok szalon képviseli magát, ráadásul csak néhány lépésnyire vannak egymástól. Jó próbálgatást vagy gyönyörködést kívánunk a legújabb darabokban, melyeket akár a kiállítás egyik programjaként egy esküvős ruhákat felvonultató divatbemutatón is megcsodálhatsz!

Karikagyűrűk

Az esküvő kiállítás során szintén sok karikagyűrűt árusító bolt képviseli magát egy-egy pavilonban, így rengeteg, szebbnél szebb gyűrűt próbálhatsz fel, igazán kevés utánajárással, az esetleges kedvezményekről már nem is beszélve… kinek ne érné meg?

Szolgáltatók

Számos esküvői szolgáltatóval találkozhatsz személyesen ezen az eseményen. Az esküvő megszervezése során rengeteg időt vesz el, hogy míg ki nem választod a megfelelő szolgáltatót, egyénileg találkozgatsz velük. Itt több legyet üthetsz egy csapásra, számtalan vőféllyel, ceremóniamesterrel, esküvői fotóssal, filmessel, zenésszel, dj-vel, esküvőszervezővel kerülhetsz kapcsolatba.

Rendezvényhelyszínek

Esetleg egy modern szállodában, egy hangulatos csónakházban, egy arisztokratikus hangulatot árasztó teremben, egy természethez közeli, meghitt hangulatú helyszínen képzeled el magatokat a Nagy Napotokon? Az esküvő kiállítás egyik leginkább keresett pultjai azok, melyek ezeket a változatos helyszíneket kínálják számodra. Bőven lesz választékod, melyeken otthon gondolkodhatsz az elhozott prospektusokat nézegetve, illetve akár helyben kapott árajánlattal is a zsebedben.

Dekoráció, nyalánkságok

Nem mindegy, hogy néz ki például az esküvői tortád, az ízéről nem is beszélve, illetve milyen dekoráció díszíti majd a leendő helyszínt, ahol összeadnak benneteket vagy ahol a lagzitok lesz. Az esküvői kiállítás lehetőséget nyújt akár a kóstolásra, akár a különböző díszek megcsodálására is. Jobbnál jobb ötletekkel és ízekkel ismerkedhettek meg, nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget se.

Reméljük kellőképp sikerült körbejárni az esküvő kiállítás által nyújtott látnivalók témáját, és ha eddig bizonytalan voltál, most kedvet kaptál arra, hogy ellátogass egy ilyen eseményre. Akár a pároddal, akár egy barátnőddel vagy egy kedves családtagoddal, de abban biztos lehetsz, hogy egy kellemes napot szerzel magadnak és rengeteg új ötlettel gazdagodsz majd.

Már csak egy kérdés maradt… Mégis mikor és hol lesz esküvői kiállítás 2020 – ban? Alábbi listánkat böngészve találd meg a számodra legjobb helyen és időpontban lévő kiállítást, íme:

Esküvői kiállítás 2020 helyszínei

2020. Január 25-26. BDPST Esküvő Kiállítás – Papp László Budapest Sportaréna

2020. Február 8. Keszthelyi Esküvő Kiálíltás 2020 – Keszthely, Balaton Színház

2020. Február 8. Velence Esküvőkorzó Velence Korzó

2020. Február 9. Házasodjunk Csepelen! – Budapest, Vénusz u. 2. 13:00-17:00

2020. Február 16. Esküvő Kiállítás Tata 2020. – Tata, Kristály Imperial Hotel & Esterházy Étterem

2020. Február 23. – Sweet Wedding Esküvő Kiállítás és Vásár – Budapest Dürer Rendezvényház

2020. Február 29. IV. Gödi Esküvő Kiállítás – Alsó-Göd, Pesti út 72. József Attila Művelődési Ház

2020. Március 1. Tavaszi Esküvő Kiállítás Budapest – Budapest, Millenáris Park

2020. November 7-8. CEWES – Central European Wedding Show – Közép-Európai Esküvő Kiállítás – HUNGEXPO